Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини партнерів: Всесвітній день читання вголос у бібліотеці №158

Середа, 13.03.2013    За матеріалами веб-сайту Централізованої бібліотечної системи Дніпровського району м.Києва

Тарас Шевченко    "Духовні уроки поета-пророка" - під таким гаслом пройшов Всесвітній день читання вголос у бібліотеці №158, яка розташована в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (ДВРЗ, вул.Алма-Атинська, 109).
   Юні прихильники творчості Великого Кобзаря (учні 6-х класів СШ №103), вчителі та співробітники бібліотеки натхненно читали вголос поезії Т.Г.Шевченка.
   Чому відзначається цей день? Щонайменше 774 мільйони людей у світі не вміють читати і писати. Уявіть, у житті цих людей відсутня книга. Тому Всесвітній день читання вголос є одним із кроків на шляху до глобальної грамотності.
   У цей день відбувається багато заходів, щоб показати світові, що кожна людина має право на читання і письмове викладення своєї думки. Приєдналася до глобального руху грамотності й Україна. Безумовно, проведення подібних заходів сприятиме розвиткові читання.



Новини партнерів: Всесвітній день читання вголос у бібліотеці №158 Новини партнерів: Всесвітній день читання вголос у бібліотеці №158 Новини партнерів: Всесвітній день читання вголос у бібліотеці №158 Новини партнерів: Всесвітній день читання вголос у бібліотеці №158 Новини партнерів: Всесвітній день читання вголос у бібліотеці №158 Новини партнерів: Всесвітній день читання вголос у бібліотеці №158 Новини партнерів: Всесвітній день читання вголос у бібліотеці №158 Новини партнерів: Всесвітній день читання вголос у бібліотеці №158

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):