Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Не для наших людей!

Четвер, 27.09.2012    

Порівняй! Порівняй!
   "Не з нашими руками то робить!" - писала на початку року Антоніна Малєй, висловлюючи обгрунтований сумнів у кращих національних рисах українців:
...
   Ми часто думаємо про себе занадто добре: «українці дуже працьовиті!», «українці – гостинні!» і ще чимало кліше, які характеризують нас як най-най-най співочішу, миролюбивішу і т.п націю в світі.
   Але про наші національні риси аж кричать наші занедбані, облуплені і засмічені міста, завалені пластиком та різною арматурою села, зруйновані та загиджені історичні та архітектурні пам`ятки.

...

   Хочеться додати: і не для наших людей то робить! Не встигли мешканці одного з новозбудованих київських кварталів порадіти з новеньких ліхтарів, встановлених по дорозі на зупинку, як частину з них вже хтось понівечив - замість світильника сиротливо звисає патрон без лампочки.

Порівняй!

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Ліс".


Вам була корисна ця стаття?

Вячеслав  29.09.2012 20:10
Незнаю где ета культура осталась , но в киеве её точно нет !!! перожываю в 104а так вот у нас после вселения через пол года лифты начали обгажывать зажыгалкой повыпаливали табло показывающее етажность , парадокс в том что ето же свои те кто тут живёт , нам фанари надо ставить как на трасах по 7 метров высоты и г... желательно внизу обмазать

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):