Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Де народився, там і пригодився

Четвер, 20.09.2012    

Ліхтарі на ДВРЗ    Вчора в зеленій зоні ДВРЗ, біля трамвайної зупинки "Укроптбакалія", були встановлені ліхтарі на доріжці, якою місцеві жителі ходять на громадський транспорт.

   Невеликі металеві стовпчики темночервоного кольору вдало вписались в навколишній пейзаж, а підведення струму здійснюється прокладеним у землі кабелем, що теж не псує їхнього вигляду.

   Видатки на експлуатацію та обслуговування освітлення будуть покладені на "Київміськсвітло".

   Зустріч Павла Тесленка Відомо, що організував освітлення депутат Київської міської ради Павло Тесленко у відповідь на численні звернення мешканців, а самі ліхтарі виготовлені на Дарницькому вагоноремонтному заводі.

   Слід відмітити, що діяльність Тесленка, який народився на ДВРЗ і закінчив місцеву школу №103, вигідно відрізняється, наприклад, від діяльності більшості кандидатів до Верховної Ради України.

   Тоді як вони здебільшого обмежуються фінансуванням окремих дрібних проектів (як правило, дитячих майданчиків), пан Павло та його помічники намагаються комплексно підходити до вирішення проблем ДВРЗ і Старої Дарниці. Максимально задіюючи при цьому зв'язок із населенням, не підміняючи діяльність "штатних" структур та спираючись на підтримку місцевих організацій і громадян.

   Враховуючи, що сам Тесленко не балотується в народні депутати, такий підхід заслуговує на повагу.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Ліс".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):