Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зустріч ветеранів ДВРЗ

Понеділок, 24.12.2012    
Відео виступу Павла Тесленка - від користувача YouTube Вячеслава Себби, решта відео, фото й текст - власні.

   В передостанню суботу року, 22 грудня 2012 року, в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (ДВРЗ) відбулась традиційна зустріч ветеранів. На неї прийшли учасники війни, ветерани праці, колишні працівники Дарницького вагоноремонтного заводу. Святкову атмосферу зустрічі створив духовий оркестр, який грав улюблені мелодії. У прикрашеній гірляндами залі з гарною ялинкою посередині ветерани охоче спілкувались та шукали серед прибулих давно знайомі обличчя.
   Дорогих гостей в числі перших привітали працівники бібліотеки №158, побажавши присутнім міцного здоров'я, доброго настрою та щедрого нового року. Не забули подякувати ветеранам-читачам за постійну допомогу в роботі бібліотеки, розповіли їм про цікаві й корисні періодичні видання, продемонструваши зразки на невеликому стенді. Бібліотекарі запропонували ветеранам не лише приходити самим, а й приводити з собою внуків, залучаючи їх до прекрасного світу книжок. Наостанок подарували гостям по примірнику нової книги колишнього мешканця ДВРЗ Анатолія Новорусова.
   Хоровий ансамбль народної пісні "Дубрава" заспівав українських народних пісень, в тому числі колядку "Добрий вечор тобі, пане господарю". Потім на традиційний заклик біля ялинки з'явились Дід Мороз та Снігуронька з привітаннями та святковими побажаннями.
   Депутат Київської міської ради Павло Тесленко приєднався до вітань, побажав присутнім здійснення їхніх планів та розповів про свою роботу. За його словами, постійні цілеспрямовані зусилля потроху дають результати. Вирішення багатьох проблем вдалося зрушити з місця, а частина запланованих робіт вже близькі до завершення.
   Святковий концерт продовжили самодіяльні дитячі та підліткові ансамблі, які виконали пісні "Маленькие гномики" (муз. та сл. К.Костіна), "Под новый год" (текст Д.Рубін, музика А.Іванова). Завершив концерт дует з піснею "Рождество" (муз. та сл. В.Шемтюк). Пропонуємо до перегляду невелику фотогалерею зустрічі ветеранів ДВРЗ та відеофрагменти святкового концерту.

















Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб", "Бібліотека" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Вячеслав  24.12.2012 12:43
Побольше бы таких людей которые находят время и силы уделить внимание нашим ветеранам. Они это очень ценят, ведь этого сильно не хватает в таком возрасте. Уважуха и респект всем кто был там! :)

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):