Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

ДВРЗ: сміттєва революція не вдалась

Середа, 12.12.2012    

   Восени цього року ми двічі описували проблеми з вивезенням сміття від будинків приватного сектора ДВРЗ. У вересні мова йшла про несподіване зникнення великих контейнерів з вулиць селища, а в листопаді - про запропонований компанією "Селтік" варіант вирішення проблеми.
   Нагадаємо, що компанія-вивізник твердих побутових відходів забрала свої контейнери, оскільки вивезення сміття стало для неї збитковим - не всі мешканці приватних будинків уклали відповідні договори, і не всі платили за послугу.
   Тож "Селтік" запропонував місцевим мешканцям пакувати сміття в спеціальні (придбані в неї) мішки ціною по 6 грн., причому вартість вивезення й утилізації була вже закладена в ціну мішків. Такий підхід компанія успішно застосовує, наприклад, на Троєщині.
   Однак схоже, що на ДВРЗ цей варіант не спрацював. У всякому разі, біля приватних будинків знову з'явились великі оцинковані контейнери, переповнені сміттям. Таким чином, ситуація повернулась до вихідної точки. Мешканці роблять вигляд, що платять, а компанія - що вивозить сміття регулярно.
   Додамо, що деякі місцеві мешканці й тепер незадоволені, адже кількість повернутих контейнерів трохи зменшилась, і сміття треба носити далі. Ще кажуть: "От коли всі будуть платити, то й я буду. Я викидаю трошки сміття, а сусід - багато, чого я за нього платитиму?"


Сміттєві контейнери в п/с ДВРЗ Сміттєві контейнери в п/с ДВРЗ Сміттєві контейнери в п/с ДВРЗ

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):