Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Від приватних будинків ДВРЗ не вивозять сміття

Неділя, 02.09.2012    

   ДВРЗ, сміття біля приватних будинків на вулиці Макаренка З п'ятниці, 31 серпня 2012 року, від приватних будинків житлового масиву ДВРЗ перестали вивозити побутове сміття. Сміттєві контейнери, які раніше стояли на вулицях Алма-Атинській, Марганецькій, Макаренка та інших, вивезені в невідомому напрямку. Оскільки мешканці продовжують зносити побутові відходи на звичні місця, протягом п'ятниці-суботи на місці контейнерів утворились купи сміття, які поступово збільшуються.

   Та обставина, що контейнери забрали на рубежі серпня-вересня, дозволяє припустити можливу зміну компаній, які займаються вивезенням сміття від приватних будинків ДВРЗ. Місцеві мешканці сподіваються на те, що з 1 вересня якась інша організація встановить свої контейнери на заміну вивезених. Гірше, якщо ситуація залишиться неврегульованою - одна компанія вже припинила виконувати договірні обов'язки, а інша - ще не приступила до їх виконання. У наших реаліях можливо й інше - вивізнику сміття не перераховують кошти за виконані роботи, й вони не хочуть нести збитків.
   У будь-якому випадку, місцева влада показала свою непрофесійність, не повідомивши мешканців про стан справ із вивезенням твердих побутових відходів від приватних будинків.

   Власники будинків розуміють, що за вивезення їхнього сміття треба платити гроші, однак хотіли б сплачувати прийнятну ціну виключно за відходи зі своїх садиб, а не за будівельне чи великогабаритне сміття несвідомих сусідів, включаючи місцеві магазини та інші приватні структури. Можливим виходом бачать встановлення невеличких індивідуальних контейнерів, які вони в день приїзду машини виставляли б на вулицю.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):