Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Проблема сміття в п/с ДВРЗ потроху вирішується

Вівторок, 06.11.2012    

Вивіз сміття з    На початку вересня 2012 року ми писали про те, що від приватних будинків ДВРЗ перестали вивозити побутове сміття. Компанія-вивізник (ТОВ "Селтік") забрала навіть контейнери зі своїх звичних місць на вулицях колишнього селища Дарницького вагоноремонтного заводу.

   Як змінилась ситуація протягом вересня-жовтня?

   По-перше, стало відомо, що причина виникнення такої неприємної ситуації, зі слів вивізника - нерентабельність послуги. У свою чергу, нерентабельність викликана тим, що не всі мешканці приватних будинків уклали договори на вивезення сміття (лише 150 з 800). В таких умовах очікувати повернення контейнерів не доводиться.

Коментарі читачів:
   Юлія 21.10.2012 21:56
   Приватний сектор очищують від сміття!!!
   Мешканці приватного сектору палять сміття а також приїздить машина яка забирала сміття 2 рази!!
   А ще в нас буде майданчик замість звалища на якому будуть усі тонізувати свої м'язи!!! Вже посаджено 4 дерева на місці руїн.

Від редакції: цікаво, де ж буде майданчик, про який каже Юлія? Пишіть, може хтось зголоситься допомогти в облаштуванні.

   У відповідності з відомим лозунгом "Спасение утопающих - дело рук самих утопающих!" мешканці почали шукати вихід. Спочатку викидали сміття на місця, де були контейнери, влаштовуючи величезні купи. Господарі прилеглих будинків почали обурюватись, писати попереджувальні оголошення й закликати до сусідської совісті.

   Частина людей стали викидати сміття в контейнери багатоквартирних будинків, благо на ДВРЗ нема таких господарів, як ОСББ, що полюбляють замикати свої контейнери на замок. Сміття, що горить, стали спалювати на багаттях.

   Офіційний же шлях вирішення проблеми - купівля в компанії "Селтік" фірмових пакетів для сміття, у вартість яких вже включені послуги з його вивезення та утилізації. Ціна пакета - 6 грн., машина забирає їх двічі на тиждень - у вівторок та п'ятницю. Тобто, купляємо на місяць десяток пакетів, наповнюємо їх сміттям та двічі на тиждень виставляємо на вулицю біля свого подвір'я.

Проблема сміття на ДВРЗ Проблема сміття на ДВРЗ Проблема сміття на ДВРЗ Проблема сміття на ДВРЗ

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):