Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Другий вільний Київський форум

Четвер, 23.02.2012       

   Вчора відбувся Другий вільний Київський форум - майданчик для дискусій на тему проблем житлово-комунального господарства Києва взагалі і таких форм його організації як ОСББ та ЖБК зокрема. Сама подія виглядала організованішою і компактнішою, ніж попередній форум. Компактності сприяла згуртованість навколо створеної раніше робочої групи форуму, а організованості - відсутність на ньому політиків. Частині політиків, що попередньо прийняли запрошення на участь у форумі, завадила прийти паралельна зустріч громадських активістів з Олександром Поповим.
   Наскільки стало зрозуміло з вражень очевидців, ініціаторами тієї іншої зустрічі були учасники ГО "Київська громада", а організація та атмосфера події нагадували законспіровані мафіозні перемовини, включаючи численні кордони охоронників. Учасники нібито обмінювались паролями та відгуками типу: "Ви від кого?", "Від Юри", "Проходьте". Нагадує шкідівське "Четыре сбоку, ваших нет". :)
   Робоча група вільного Київського форуму поділила всю обговорювану проблематику на декілька тем: тарифи, законодавство, земельні питання, ліквідація районних рад та інше. Потім додали тему "рейдерських" або "кишенькових" ОСББ від забудовників. Мабуть, треба було також додати проблеми ініціативних груп по створенню ОСББ, особливо труднощі з отриманням інформації про співвласників будинку та з кворумом установчих зборів.
   Учасники зборів проголосували декілька звернень, зокрема до КМДА та комітетів Верховної Ради України, тексти документів будуть опубліковані пізніше. Нижче пропонуємо фотогалерею з форуму.
  



  Про Вільний Київський форум йшлося у попередніх публікаціях сайту "Ліски" від 27 січня та 28 січня 2012 року.


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):