Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Опитування від ГО "Київська громада"

Субота, 15.10.2011, 21:40

  Минулого тижня на будинках мікрорайону "Ліски", що на житловому масиві ДВРЗ у Києві, з'явились друковані типографським способом оголошення від ГО "Київська громада".

   Швидкий пошук в мережі інтернет показав, що це стосується не лише ДВРЗ.


Оголошення наступного (або схожого) змісту:

Увага!
15-18 жовтня 2011 року серед жителів вашого будинку буде проводитись опитування з метою визначення статей витрат бюджету, що має бути виділений для вашого будинку і прибудинкової території згідно статті 16 Закону України "Про органи самоорганізації населення".
Опитування проводитимуть уповноважені представники об'єднання громадян "Київська громада" (при наявності відповідних посвідчень).
На вашу вимогу ви безоплатно отримаєте необхідні інформаційні матеріали.
За підсумками опитування буде прийнято рішення про створення у вас будинкового комітету (органу самоорганізації населення) з метою отримання бюджетних коштів на потреби вашого будинку і подвір'я відповідно до ваших побажань.


Самі анкети виглядають наступним чином:



Коментар сайту "Ліски"
  Підвищення громадської активності мешканців - благородна справа, адже це один із шляхів до формування громадянського суспільства. Тому будь-які кроки у цьому напрямку треба вітати і всіляко підтримувати. Завжди цікаво і корисно послухати розумних активних людей та чомусь навчитись від них.
   Сподіваємось, що агітатори від ГО розуміють складність процедури створення ОСН. На сайті "Ліски" недавно згадувалось про створення ОСН у Дніпровському районі м.Києва, даємо також лінк на закон України про ОСН.


  
  Практика показує, що будинкові комітети значно поступаються ОСББ у питаннях контролю за якістю житлово-комунальних послуг.
Ось що, наприклад, пише читач Михаил С. у коментарях до статті Олега Кия.
Цитирую Кий Олег:
... путь домкомов-управдомов ведет в никуда, ведь оказывается, что наши конституционные права на законных основаниях притесняются самым грубым образом схожей с ОСББ, но никак не контролируемой нами организацией (которая по сути должна быть нами контролируемой) - это районными громадами...

Уважаемый Кий Олег.
Вы оказались правы! Наш дом потратил полгода на организацию и регистрацию домового комитета. Думали, будем контролировать работу ЖЕКа, потребуем подписания актов выполненных работ. Наивные! Послали нас, сами знаете куда, сказали - законодательством не предусмотрено. Это тупик!
Лінк на саму статтю та всі коментарі до неї.

  
  Стосовно ГО "Київська громада" відомо, що про його створення оголошено колишнім заступником Олександра Омельченка, згодом народним депутатом від "Нашої України" Валерієм Борисовим (у 2011 році В.Борисов перейшов до фракції Партії регіонів).


Піввіку киянин  21.12.2011 16:35
На бульварі Лепсе, ** з листом опитування по квартирах ходить напівбомжиха Людмила з кв. ** і від імені "киянина", ПТУ*шника з Тюмені, О.Попова агітує за створення теплих місць для нових злодіїв і дармоїдів.

Инна  08.12.2011 11:09
Здравствуйте!
На Борщаговке, так же разносили по квартирам анкеты,-"Київська громада" ,которые нужно заполнить. Но, в анкете не указан адрес, где зарегистрирована организация, которая проводит опрос. Это- не очень хорошо.
Спасибо.

Коментар сайту `Ліски`  21.11.2011 20:20
Вражає цинізм, з яким ГО "Київська громада" підміняє смисл самоврядування - високу громадську активність людей - спонуканням до споживацьких настроїв.
Цитата ГО: "Ви живете своїм життям, займаєтесь своїми справами, в для вас працюють наймані вами люди, труд яких оплачується не з вашого гаманця".

Тетяна  21.11.2011 19:29
Дуже обурена анкетами та іншими папірцями, які розклеюють в наших будинках агенти "київської громади". Мені здається, що це чергова рейдерська атака. Все вже розікрали, тепер намагаються забрати останнє-наше житло. А воно так і буде, якщо ми не пошлемо дуже далеко самозванців з так званої "київської громади". Стережіться люди, бо залишимось без усього і без квартир. ЖЕКи не мед, але над ними є хоч якийсь контроль, робота більш-менш налагоджена. А так застягнеш в ліфтові, то і через добу не виберешся, не буде кому визволити. Те ж саме з водою, аваріями і т.п. легко усе налагоджене зруйнувати, а нове хто побудує? аферисти-авантюристи? На кожен будинок потрібно буде створювати свій міні жек. Отоді побачите, де раки зимують. А платити будете в 5 разів більше, ніж зараз. Голова товариства буде обкрадати нас, а хто з ним буде боротись? Є скільки завгодно таких випадків, що краде, розвалив усі комунальні послуги, а звільнити не можна. Коротше, на мою думку, ця "київська громада" - просто шайка авантюристів-терористів, які хочуть захватити усю комунальну власність Києва у свої руки, а Київ кинути в хао�

Киянин від Пробудження  17.11.2011 02:14
Женіть в зашийок ту донецьку громаду. Терміново обирайте активістів у склад будинокових комітетів щоб могли захистити свої квартири від ЖЕКівських швондеров що як тії жандарми присмоктались до наших комунальних платежів і не хочуть випуськати із своїх рук. За жеками стоять мостри олігархи комунальної сфери Якщо створите будкоми, обєднаєтесь в мікрорайонні ОСН і оберете комітет спроможний захищати киян , вам не потрібно боятись ОСББ. За їми майбутнє...

Сергій Соколов  14.11.2011 14:25
Пане Андрію, яке опитування Ви маєте на увазі? Якщо від "Київської громади", то воно не "наше". :)

Андрій  14.11.2011 13:44
заповнити ваше опитування я заповнив а куди відсилати?

олександр  08.11.2011 23:09
бедные люди которых заставляют обходить все квартиры ,и опять лохотрон им обещают заплатить ,а вчера стало известно есть горе контроль что нагло анулирует их опросы ,т.е.отказывают им в оплате

Берендей  06.11.2011 12:43
А швондер з будинковим активом до Вас ще не приходили?

Некиянин  06.11.2011 11:35
Пафнутий: Сегодня ну- нс предали - завтра регионалов , послезавтра родину . Вот так и живем с предателями ,ворами , и гнидами.

Це на форумах про батька-засновника "Київсьої громади" Валерия Борисова. От себя добавлю: все эти черновецкие, поповы, борисовы... такие же "громадяни Києва", кяк я японський самурай

Захаркоберкут  23.10.2011 13:30
Дійсно, під вивіскою цієї недолугої та інших "бла-бла-дійних" організацій горе-діячі хочуть купити киян і щоб вони якимось чином пролізли як до Київради, так і до ВР. Все це є самообманом. До мене також дзвонили та намагалися долучити

39Д  21.10.2011 00:32
Якщо ОСББ колгосп...Тоді,що таке ЖРЕО???

Сергій Соколов  20.10.2011 08:22
Будьмо оптимістами, п.Ольго! В "банкрутстві ОСББ" впізнаю лейтмотив сайту "gro-za". :)
То що, на Вашу думку, треба робити?

Ольга  20.10.2011 00:25
Это предвыборный лохотрон, не более. Конечно, нас хотят загнать в колхозы под названием ОСББ, притом управлять им будет частная управляющая компания со всеми вытекающими последствиями. Конец будет один -банкротство ОСББ.

39Д  19.10.2011 09:41
Доброго дня!
На жаль я з оголошень не бачив але з тексту і інформації бачу,що НАС мешканців м.Києва потихеньку заганяють у куток без права вибору.
Це вже третій крок:
1. Розпуск районих рад депутатів;
2. Міфічне ОСН,що налічує аж 96(здається)у дніпровському районі;
3. Вище вказаний.
Бачу вихід тільки за схемою ОСН+ОСББ з висуненням своїх кандидатів у міську раду для лобіювання інтересів мешканців.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):