Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Студентська екскурсія на завод ДВРЗ

Середа, 27.12.2023 11:31   Джерело: Філія "Дарницький вагоноремонтний завод" АТ "Укрзалізниця". Автор: Ольга ЄМЕЦЬ.

   Адміністрація філії "ДВРЗ" отримала лист-подяку всьому трудовому колективу заводу за організацію та проведення екскурсії ознайомлення з виробництвом підприємства для студентів Державного професійно-технічного навчального закладу "Київське вище професійне училище водного транспорту" (ДПТНЗ "КВПУВТ").

Студентська екскурсія на завод ДВРЗ

   Здобувачі освіти ДПТНЗ "КВПУВТ", що на Подолі, завдяки узгодженій роботі між майстром виробничого навчання училища Володимиром ДОЦЕНКОМ та начальником відділу кадрів Галиною РОМАНЕНКО і професійному підходу провідного фахівця з підготовки кадрів Жанни КІНДЗЕРСЬКОЇ мали змогу ознайомитися з підприємством, виробничим процесом, принципами розміщення, організації та структурою виробництва, зі змістом праці людей різних професій вагоноремонтної галузі, а також були ознайомлені із заходами по збереженню навколишнього середовища.

   Студентам була проведена традиційна екскурсія у "Музеї заводу ДВРЗ". А трудовий колектив заводу бажає майбутнім випускникам не заплямувати доброго імені свого роду та честі рідного училища, відмінно здати сесію та гордитися майбутньою професією!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод", "Школа" та "Київські музеї".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):