Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Селтік на Алматинській: повідомлення про плановану діяльність

Понеділок, 11.12.2023 20:38   Джерело: Дніпровська РДА

   Відповідно до Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" ТОВ "СЕЛТІК" повідомляє про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля. Компанія, як суб'єкт господарювання у сфері управління відходами, планує здійснювати збирання, перевезення, зберігання, оброблення (відновлення) побутових відходів, великогабаритних відходів, відходів будівництва та знесення у відповідності до закону України "Про управління відходами".

Селтік на Алматинській: повідомлення про плановану діяльність

   На виробничому майданчику ТОВ "Селтік" за адресою: вулиця Алматинська, 8 (на фото) розташована дільниця обробки побутових відходів - сортувальний комплекс, а також допоміжні дільниці: пресування відсортованих фракцій відходів, обслуговування та ремонту спецтранспорту, відкритий майданчик зберігання спецтранспорту та тимчасового зберігання окремих фракцій відходів. Виробнича потужність сортувального комплексу складає 57200 куб. м за рік.

   На стадії громадського обговорення повідомлення громадськості надається можливість надавати будь-які зауваження та пропозиції до звіту з оцінки впливу на довкілля та планованої діяльності. Зауваження необхідно надсилати до Відділу оцінки впливу на довкілля Департаменту екологічної оцінки, контролю та екологічних фінансів Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, електронна пошта: ovd@mepr.gov.ua.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Екологія".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):