Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Нежитлові приміщення будинку на ДВРЗ здані в оренду за 1 гривню на рік

Понеділок, 31.07.2023 20:19   

   На початку травня 2023 року Дніпровська райдержадміністрація Розпорядженням №298 включила одне з приміщень будинку №105/2 по вулиці Алматинській у місцевості ДВРЗ до так званого Переліку другого типу ("Перелiк об'єктiв, щодо яких прийнято рiшення про передачу в оренду без проведення аукцiону").

Нежитлові приміщення будинку на ДВРЗ здані в оренду за 1 гривню на рік

   Наступним пунктом розпорядження нежитловi примiщення комунальної власності будинку №105/2 загальною площею 149,9 кв. м вирішено передати в оренду Громадськiй органiзацiї "Всеукраїнське ветеранське об'єднання "Київська Русь". У додатку до розпорядження зазначено умови оренди: ставка орендної плати - 1 гривня на рік; строк, на який укладається договір оренди - 5 років.

   Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, громадську організацію "Всеукраїнське ветеранське об'єднання "Київська Русь" засновано у 2015 році, її юридична адреса: село Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області, вулиця Леніна, будинок 13. Власниками зареєстровані громадяни Андронов Павло Сергійович (він же - керівник), Сокол Максим Миколайович та Аврам Віктор Валентинович.


   До теми: це не перший випадок передачі в оренду нежитлових приміщень будинку №105/2 по вулиці Алматинській. Так, у 2017 році ми повідомляли про оренду частини нежитлових приміщень першого поверху цього будинку загальною площею 88,8 кв. м Громадською організацією інвалідів "Добробут та безпека". Керівником цієї організації був на той час Анатолій Анатолійович Кулєшов, а до списку засновників входили Тесленко Петро Іванович і Тесленко Олександра Федорівна. Договір оренди з ГО "Добробут та безпека" було укладено до 2019 року, а згодом - продовжено до 2022 року.

   Відомо, що в 2020 році приміщення загальною площею 88,8 кв. м у будинку №105/2 пропонувались в оренду (суборенду?) за 23000 грн. без урахування комунальних платежів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Будівлі ДВРЗ".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):