Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Розслідування незаконного заволодіння земельною ділянкою на ДВРЗ - продовжено

Понеділок, 03.07.2023 16:41   Джерело: Єдиний державний реєстр судових рішень

   У квітні 2023 року до Печерського районного суду міста Києва надійшло клопотання слідчого Державного бюро розслідувань про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні № 42021101040000026.

   Досудовим розслідування встановлено, що в середині 2020 року підозрюваний громадянин, діючи з корисливих мотивів, вступив з невстановленими особами у попередню злочинну змову, спрямовану на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство) в особливо великих розмірах, а саме земельною ділянкою комунальної власності (за адресою: вул.Інженера Бородіна, 5Б - прим. ред. "Ліски").

Розслідування незаконного заволодіння земельною ділянкою на ДВРЗ - продовжено

   У даному кримінальному провадженні виконано значний обсяг слідчих та інших процесуальних дій. Разом з тим, необхідно завершити проведення низки слідчих (розшукових) дій та провести інші процесуальні дії, що потребує додаткового часу, зокрема необхідно: отримати відповідь від ДЗНД СБ України; допитати свідків, нотаріусів Київського міського нотаріального округу; провести аналіз телефонних з`єднань операторів мобільного зв`язку; перевірити на причетність до вчиненого злочину інших осіб; вирішити питання про повідомлення про підозру іншим особам тощо.

   Суддя, заслухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріали клопотання та додані до нього документи, ухвалив: продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні № 42021101040000026 від 24.02.2021 року до шести місяців, тобто до 27.07.2023 року.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Кримінальні хроніки" та "Земля".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):