Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Сукні, вибачте! Фабрика шиє комбінезони, маски та бахіли

П'ятниця, 10.04.2020 20:39   Скорочено. Джерело: сайт Українська правда

   У фотогалереї - фабрика "ТК-Стиль" в останній день виробництва жіночого одягу. Перша половина швейного цеху ще лагідно виміряла, зшивала та прасувала синтетичний шовк для суконь, а друга вже зосереджено збирала білі захисні костюми. У наступні 4 години білого кольору навколо ставало все більше. Аж допоки він повністю не витіснив струменисту червону тканину зі столів швачок.


Фабрика Текстиль-Контакт шиє комбінезони, маски та бахіли

   Це досить сучасна фабрика. Відкрилася у 2003 році і з того часу не лише виробляє одяг, але й навчає нових швачок у власній "Школі швейної майстерності". Наразі тут працює понад 150 осіб.

   Рішення зупинити виробництво верхнього одягу і перейти на комбінезони, маски, бахіли та нарукавники прийняли 19 березня. Зробили це одразу з двох причин: щоб забезпечити країну захисним одягом, а працівників – роботою. В той самий день отримали тканину, відшили перші зразки в декількох варіантах. Обрали оптимальні та запустили в роботу.


Фабрика Текстиль-Контакт шиє комбінезони, маски та бахіли

   До карантину дівчата відшивали для таких брендів, як Tory Burch, Sandro, De Fursac, Claudia Sträter, OUI, IVY&OAK, Sessùn. Тепер вони працюють для забезпечення захисту працівників аеропортів і вокзалів, кур'єрів, працівників поштових операторів та медиків, що контактують кожен день з масою людей, у яких можливий коронавірус.


Фабрика Текстиль-Контакт шиє комбінезони, маски та бахіли

   Не дивлячись на щільний графік та монотонну роботу, у кадрі часто посмішки швачок. Здебільшого під час роботи вони розмовляють про приємне, іноді навіть щось наспівують. Ця оптимістична жіночка розповіла, що їй дуже подобається працювати з новою тканиною, бо вона нагадує їй фату нареченої. Сказала це і підкинула комбінезон у повітря, як доказ.


Фабрика Текстиль-Контакт шиє комбінезони, маски та бахіли

   Спеціалісти санепідслужби кажуть, що лікарям ідеально мати комбінезони бактеріологічного захисту, які відповідають міжнародним нормам, – "протичумні", не з шитими, а з паяними швами.


Фабрика Текстиль-Контакт шиє комбінезони, маски та бахіли

   Але, якщо такого знайти не вдалося, потрібен хоча б захист від потрапляння на тіло мокроти, пилу, бруду та води. Для цих цілей захисний одяг з фабрики підходить. Про що виробник має висновок санекспертизи. Ціна одного комбінезона складає від 420 до 594 гривень і залежить від моделі. Але всі вони багаторазові, водонепроникні та вистачає їх від 20 до 40 прань.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Коронавірус".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):