Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Текстиль-Контакт розпочав випуск захисних костюмів і масок

Середа, 01.04.2020 19:40   Джерело: сайт Дніпровської РДА

   Торговельно-виробнича група "Текстиль-Контакт", центральний офіс якої знаходиться на житловому масиві Березняки у Дніпровському районі столиці, переорієнтовувала власне виробництво на швейній фабриці в Чернігові на випуск захисних костюмів, бахіл, нарукавників і масок. Підключились до цього ще дві швейні фабрики - в Лубнах (Полтавська область) і Коростені (Житомирська область).

   Як повідомили в компанії, з урахуванням можливих проблем із доставкою марлі з Узбекистану на кількох виробництвах запускається пошиття багаторазових захисних масок із ситцю власного виробництва, який випускає текстильна фабрика в Чернігові.

Текстиль-Контакт розпочав випуск захисних костюмів і масок

   Виготовляються захисні костюми багаторазові з водостійкої тканини і одноразові (зі спанбонду), які можуть бути додатково укомплектовані одноразовими бахілами і одноразовими нарукавниками, екран-маскою, фартухом, а також щільною побутовою маскою на резинці з ситцю. Багаторазові маски із ситцю рекомендовано носити не більше ніж 2,5-3 годин, але потім її можна випрати й випрасувати.

   За інформацією відділу продажів, на даний час, у зв’язку з великою кількості замовлень, компанія не має змоги організувати роздрібний продаж та інтернет-розсилку. Тому зараз проводиться мінімальне відвантаження захисних костюмів - від 50 штук, масок - від 1000 штук.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Березняки" та "Коронавірус".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):