Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У Києві ремонтують історичний стадіон

П'ятниця, 20.09.2019 16:51   

   "Руїни стадіону Арсенал у самому центрі Києва" - так називалась замітка нашого сайту, опублікована наприкінці 2013 року. Йшлося в ній про занепад колишнього заводського стадіону. "А колись же тут "Динамо" грало, і навіть "Айнтрахт" приїжджав у 59-му!", - згадав нещодавно славетну історію стадіону головний редактор тижневика "Футбол" Артем Франков.

   Якщо вірити зображенню афіші, то спортивний журналіст помилився з місцем проведення цього міжнародного товариського матчу, і 6 серпня 1959 року українські та німецькі футболісти грали на стадіоні імені Хрущова (нині Національний спортивний комплекс "Олімпійський").

Кастинг

   Що стосується занепаду, то з минулого місяця на стадіоні "Арсенал" ведуться підготовчі роботи з облаштування парку з об'єктами спортивної інфраструктури. Зокрема, розчищено від дерев ділянку вздовж стадіону, на якій були раніше трибуни глядачів. У фотогалереї - вигляд трибун до та після вирубування дерев (самосійного клену ясенолистого).



   Крім відновлення трибун, планується облаштування існуючого стадіону з футбольним полем (на якому буде штучний газон), тенісних кортів, ігрових майданчиків. Також передбачено облаштування парку для відпочинку, дитячого майданчика, скалодрому, комплексу споруд для катання на скейтбордах.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Спорт" та "Історія Києва".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):