Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Михайло Рибаков та його учні

Михайло Рибаков Понеділок, 27.05.2019 20:42   

   Вчора, 26 травня, був день народження відомого киянина, педагога і літератора Михайла Олександровича Рибакова (1929-2009 роки).
   Жив і працював шановний учнями, читачами й колегами краєзнавець і фахівець з історії Києва здебільшого в "доінтернетні" часи.
   Можливо, саме через цю обставину в Мережі зберігається єдина його фотографія - невеличкий портрет, що переходить з однієї публікації в іншу, і джерело якого залишається невідомим.


   Додамо ще одне фото Михайла Олександровича, цього разу в оточенні учнів-старшокласників. Ця фотографія надрукована на сторінці 251 книги Віри Миколаївни Фінансової "Этот день мы приближали" - у розділі, присвяченому гімназії №136 Дніпровського району міста Києва. Підписане фото так: "Преподаватель истории и руководитель музея М.А.Рыбаков с активом музея. День Победы. 1980 год".

Михайло Рибаков з учнями

   На жаль, на веб-сайті гімназії №136 не вдалося знайти згадку про колишнього викладача Михайла Рибакова. Проте учні добре пам'ятають Михайла Олександровича і часто згадують про нього - кожний по-своєму. Нижче - спогади одного з колишніх учнів київської школи №30.

Про Рибакова

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Історія Києва" та "Школа".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):