Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У мікрорайоні ДВРЗ роблять закриті контейнерні майданчики для сміття

Понеділок, 06.11.2017 16:36   

   До кінця листопада 2017 року біля багатоквартирних будинків у місцевості ДВРЗ в Києві облаштують майданчики закритого типу для сміттєвих контейнерів. Залежно від кількості контейнерів, майданчики матимуть по 3 або по 4 секції. Роботи виконуються за бюджетні кошти, замовник - КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м.Києва".

У мікрорайоні ДВРЗ роблять закриті контейнерні майданчики для сміття
Фото з фейсбук-сторінки ДВРЗ

   Кожна секція майданчика матиме облаштовані магнітними фіксаторами двері. У верхній частині дверцят буде вентиляційний отвір розміром від 200 мм. Конструкція обшивається з усіх боків профнастилом коричневого кольору, дах матиме нахил для стікання води. Інші характеристики можна побачити у технічному завданні.

У мікрорайоні ДВРЗ роблять закриті контейнерні майданчики для сміття

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Сергій Соколов  26.11.2017 19:48
Романе, згоден, що скоро побачимо й оцінимо. Мені здається, що в будь-якому випадку це крок у правильному напрямку.

Роман  26.11.2017 19:38
Сергей, бомжи залезут туда через те же проемы, через которые выкидывается мусор. Магнитные замки, скорее всего - просто обычные магниты. Везде, где есть такие навесы, под ними валяется мусор. Собственно, скоро мы всё это увидим. Перепад высот можете оценить возле дома 39з.

Сергій Соколов  10.11.2017 15:06
Людмило, інформації у масштабах Києва ми не маємо. На ДВРЗ ж уже другий рік спостерігаємо перекинуті догори ногами контейнери для сухого сміття, яке повинно йти на сортування. Одна з причин такого становища описана в моєму попередньому коментарі.

людмила  10.11.2017 14:19
А як щодо роздільного збору сміття? Анонсувалось, що з 2018р. Київ переходить на сортування сміття.

Сергій Соколов  07.11.2017 21:27
Романе, двері досить високі і широкі, так що викидати сміття буде ненабагато важче, ніж тепер. Зате є плюси: по-перше, сміття не розноситиметься по двору вітром і не мокнутиме під дощем; по-друге, якщо припустити, що на дверях будуть магнітні замки (а мешканцям роздадуть від них ключі), то особи "без певного місця проживання" не зможуть порпатися в сміттєвих контейнерах. До речі, саме через них компанія-вивізник сміття перестала забирати контейнери з сухим сміттям на переробку. Бо після бомжів там уже не залишається нічого цінного - ні металу, ні пластика, ні макулатури. Що стосується перепаду висот, то виконавці роблять плавні переходи з цементного розчину там, де це потрібно. Наприклад, так зроблено на майданчику біля дерев'яної вежі (біля дитсадка "Зернятко").

Роман  07.11.2017 21:02
Неудобная и ненужная конструкция. Во-первых, представьте процесс закидывания (запихивания?) мусора в контейнер под навесом. Это открывать надо дверцу или запихивать через проём в 200мм? Во-вторых, они не на уровне дороги, а на уровне бровки - неудобно закатывать баки под навес.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):