Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Чи ремонтуватимуть туалет на кінцевій зупинці трамваю ДВРЗ?

Вівторок, 12.09.2017 22:03   

   Київська міська влада робить чергову спробу інвентаризувати громадські туалети комунальної власності - з метою їхнього ремонту і поліпшення таким чином інфраструктури для киян та гостей столиці України. Перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс дав доручення провести обстеження громадських вбиралень до 22 вересня 2017 року. У фотогалереї - текст доручення, а також його адресати.



   Редакція сайту "Ліски" вирішила допомогти виконавцям доручення. З цією метою двом із них - Михайлу Наконечному та Світлані Козловській - ми написали листа з проханням звернути увагу на необхідність ремонту громадського туалету, розташованого на кінцевій зупинці трамваїв ДВРЗ. З незрозумілих для нас причин цей туалет ніколи не фігурує в списках громадських вбиралень - як складених чиновниками, так і громадськими активістами.



   Адресували листа Наконечному - тому що туалет розташований у зеленій зоні. А Козловській - тому що вона узагальнюватиме отриману від виконавців інформацію. Сподіваємося отримати на наш лист змістовну конструктивну відповідь.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Людмила  14.09.2017 10:12
Щодо "підлеглості" цього об'єкту. Скоріш за все, він був на балансі або ДВРЗ (як, наприклад, стадіон та Будинок культури біля цього заводу), або трамвайного управління (це менш вірогідно). Туалет "занепав" задовго до моменту змін прав власності з відомчої до комунальної, тож про нього просто могли забути.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):