Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На прохання поновити дорожню розмітку Київавтодор відреагував відпискою

Вівторок, 01.08.2017 12:30   

   Від Київавтодору надійшла відповідь на запит стосовно відновлення дорожньої розмітки на шляхопроводі у місцевість ДВРЗ.

   Комунальною корпорацією ”Київавтодор”, в межах компетенції, розглянуто Ваше звернення до КБУ ”Контактний центр міста Києва” від 13.07.2017 р. № С-22602/1 щодо необхідності поновлення дорожньої розмітки (осьової лінії) на шляхопроводі через залізничні колії на вул. Алма-Атинській у Дніпровському районі міста.
   Інформуємо Вас про те, що роботи із поновлення дорожньої розмітки на вказаній ділянці (шляхопроводі) вул. Алма-Атинської будуть виконані після завершення необхідних ремонтних робіт дорожнього покриття проїзної частини зазначеної вулиці, в т.ч. на всіх пішохідних переходах розташованих на ній і її перехрестях з іншими вулицями, якщо такі позначені відповідними дорожніми знаками 5.35.1(2) «Пішохідний перехід» та світлофорами, у відповідності до затвердженого графіку, в періоди сприятливих погодних умов та у відповідності до існуючої організації дорожнього руху на ній.
   З повагою
   Заступник генерального директора В.О. Осипов

   Враховуючи, що роботи з ремонту Алма-Атинської вулиці (до закінчення яких Київавтодор фактично відмовляється поновлюватиме розмітку) ще не почалися, а коли почнуться, то триватимуть не менше 15 місяців, до нанесення розмітки на мосту ДВРЗ Київавтодор планує приступити через півтора-два роки.



   А до того часу, виходить, нехай і далі трапляються ДТП через відсутність осьової лінії на мосту, і нехай люди й далі травмуються?


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):