Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Під час Євробачення у київське небо піднімуться аеростати

Субота, 01.04.2017 07:41   

   Туристи, які незабаром прибудуть до Києва на міжнародний пісенний конкурс Євробачення, матимуть можливість помилуватися містом з висоти пташиного польоту. З цією метою міська влада веде переговори зі спеціалізованими компаніями як з України, так і з інших країн, у тому числі з Великобританії та США. Планується залучити не лише традиційні повітряні кулі з гарячим повітрям, а й наповнені гелієм аеростати і навіть керовані аеростати - дирижаблі.


Дирижабль

   Більшість з них будуть розташовані у Дніпровському районі Києва, адже саме цей район є основною локацією для проведення конкурсу. Нагадаємо, що захід пройде у Міжнародному виставковому центрі поблизу станції метро Лівобережна.

   Дніпровська райдержадміністрація має намір залишити декілька аеростатів у цьому районі Києва і після закінчення Євробачення - на постійній основі. Оскільки в районі велика площа лісових масивів, аеростати вестимуть їхній моніторинг з метою попередження пожеж.

   Депутат Київської міської ради від мікрорайону ДВРЗ Павло Тесленко вже домовився про те, що один з дирижаблів постійно базуватиметься на його виборчому окрузі. Павло Петрович підібрав і місце для розташування повітряного судна - це покинута будівля за 11-ю школою. До речі, ремонтні роботи на цьому об'єкті вже йдуть декілька днів. Поки що вони виконуються силами учасників молодої команди депутата.


Airlander 10

   Кажуть, що майбутнім дврзівським дирижаблем буде подарований Великобританією Airlander 10 (на фото). Через оригінальний зовнішній вигляд дирижабль має неофіційну назву "Повітряна задниця". Він здатен піднімати до 10 тонн вантажу, або декілька десятків пасажирів.

   Крім моніторингу лісового масиву, планується використовувати дане повітряне судно для екстрених перевезень у випадках аварій на мосту ДВРЗ, оскільки нова об'їзна дорога буде побудована ще нескоро.

  

Вітаємо читачів з 1 квітня!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Гумор".


Вам була корисна ця стаття?

Інна  01.04.2017 10:22
Пропущено головне - прозаїк, драматург.
Вибачте за неуважність.

Інна  01.04.2017 10:17
Вітаю читачів із Всесвітнім днем сміху!
А також з днем народження Миколи Васильовича ГОГОЛЯ - визнаного одним із класиків літератури, видатним мислителем - поет, критик, публіцист (1809 - 1852). Автор збірок "Вечори на хуторі поблизу Диканьки", "Миргород", комедії "Ревізор", роману "Мертві душі" та ін.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):