Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Реалії української війни, які не показують по телевізору

Субота, 18.02.2017 19:32   

   15 лютого 2017 року київський театр української традиції "Дзеркало" побував на гастролях у місті Умань Черкаської області. В актовому залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини актори презентували присвячену героям АТО виставу "Блокпост Україна".

   Жоден із глядачів не залишився байдужим після перегляду вистави. Студенти й викладачі університету вдячні акторам за драматичну правду, показану на сцені, та надзвичайні емоції, які пережили всі присутні.

Театр Дзеркало в Умані

   На фото - колектив театру української традиції "Дзеркало" у колі студентів і професорів УДПУ після вистави "Блокпост Україна" за книгою Бориса Гуменюка "Вірші з війни".



Вам була корисна ця стаття?

Антоніна  20.02.2017 08:49
"Гірко плаче Україна
І тяжко ридає.
Своїх синів і що померли
Сльозами вмиває.
Плаче ненька Україна,
Плаче кожна мати
Та, що сина відпустила
Волю здобувати".
(Т.Г.Шевченко)

Антоніна Просєкова  19.02.2017 11:33
"...Я не наважувався писати про події на Донбасі, боявся братися за перо, бо не воював в АТО.Та прочитавши поезію Бориса Гуменюка, був шокований. Це саме те, що я шукав: тут є кров, вибухи, кулі. Ми почали з поезії робити спектакль. У результаті вийшла вистава "Блокпост Україна". Блокпост став символом нашої боротьби. Це символ того, що ми перебуваємо на рубіконі. Вже багато століть поспіль Україна є отим блокпостом між варварами і Європою" - Володимир Петранюк. ("Українське Слово - Літаври", № 12-1 {2016-2017рр.} ).

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):