Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Спортивні змагання в лісі на ДВРЗ

Четвер, 03.11.2016 21:54   

   В середині жовтня мешканці місцевості ДВРЗ в Києві могли бачити в лісі спортсменів різного віку, які цілеспрямовано бігли дистанцією, керуючись картою та компасом. Це були учасники змагань зі спортивного орієнтування. Стартували вони від аварійного будинку в кінці вулиці Алма-Атинської, а фініш знаходився у провулку між 11-ю школою та дитячим садочком.

   Спортивне орієнтування - це вид спорту, в якому учасник змагань за допомогою спортивної карти і компаса повинен якнайшвидше подолати дистанцію, відвідавши певну кількість точок, які влаштовані на місцевості — контрольних пунктів. Контрольний пункт (КП) — це трикутна помаранчево-біла призма з розміром сторони 30х30 см, яку влаштовують на точному орієнтирі (горб, яма, галявина, інше), що є на карті, і обладнують засобом для відмітки (олівець, компостер або електронні засоби відмітки).

   На старті учасник отримує спортивну карту з нанесеними на неї КП, кількість яких, а також послідовність їх проходження, визначають судді. Переможець на дистанції визначається за найкращим часом проходження всіх позначених на карті КП.



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Ліс" та "Спорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):