Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Слідами наших публікацій: про перекинуті контейнери

Середа, 26.10.2016 22:19   

   Одночасно з публікацією замітки "Комунальники Дніпровського району Києва припинили роздільний збір сміття" було відправлено запит до Контактного центру міста Києва 1551. Через декілька днів отримано відповідь: "СТАНОМ НА 16.10.2016 РОКУ ПРАЦІВНИКАМИ ЖЕД ВСТАНОВЛЕНО КОНТЕЙНЕР ДЛЯ РОЗДІЛЬНОГО ЗБОРУ".

   Дійсно, сітчастий контейнер для сміття біля будинку №39Г по вулиці Алма-Атинській вже стоїть у нормальному (не перекинутому) стані, і в нього знову можна викидати сміття для переробки.


Контейнер

   При телефонному обговоренні з виконавцями запиту виявилась несподівана подробиця: у мікрорайоні ДВРЗ комунальникам немає великого інтересу у вивезенні сміття з цих спеціальних контейнерів. Справа в тому, що місцеві безхатченки оперативно перебирають вміст кожного контейнера, витягуючи звідки пляшки, картон і папір. Після цього у контейнері фактично не залишається цінних для подальшої переробки матеріалів.

   Як варіант виходу з даної ситуації розглядається можливість заміни існуючих контейнерів на контейнери закритого типу з вузьким віконцем для сміття. Однак на ДВРЗ добираються й до таких контейнерів, так що питання залишається поки що відкритим...


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Запит до влади" та "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):