Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Комунальники Дніпровського району Києва припинили роздільний збір сміття

Вівторок, 11.10.2016 21:40   

   Нещодавно у держадміністрації Дніпровського району міста Києва відбувся екологічний круглий стіл на тему "Роздільний збір відходів. Досвід та пропозиції". У заході взяли участь: керівник Дніпровської РДА Петро Онофрійчук, керівник підприємства "Київміськвторресурси" Ольга Малахова-Чуднер, представник КП "Київкомунсервіс" Катерина Литвиненко та інші.

   Учасники наради казали гарні правильні слова про співпрацю в покращенні екологічного стану столиці та можливі напрямки вирішення найболючіших проблем охорони навколишнього природного середовища у сфері поводження з відходами.

   У фотогалереї сайту "Ліски" можна побачити реальний стан справ з роздільним збором сміття в одному з мікрорайонів Дніпровського району Києва - у місцевості ДВРЗ. Фактично його припинено з червня 2016 року - контейнери для сухого сміття навмисно перекинуті комунальниками, щоб мешканці не мали змоги викидати в них сміття.



Не спека винна, а безгосподарність

   У відповіді в.о. директора Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м.Києва" Сергія Прогонюка було сказано, що контейнери перекинуті через спеку: "...прийнято рішення щодо тимчасового прибирання контейнерів для роздільного збору до моменту більш помірної температури повітря".

   Вже й морози не за горами, а комунальники Дніпровського району досі чекають на припинення спеки?


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Читачка  12.10.2016 10:35
Підтримую автора цих новин в тому, що це безгосподарність керівників Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м.Києва". Неоднораз бачила і в спеку, і зараз у дощову осінь, як сміттєвози вантажать в одну й ту ж машину як сміття з контейнерів для харчових відходів, так і з контейнерів для сухого сміття. Це площадки у дворі на розі вулиць Попудренка та Пожарського. Під самим "носом" райдержадміністрації.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):