Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Таємницю перекинутих контейнерів розгадано: винна спека. І самі мешканці

Середа, 03.08.2016 09:43   

   Після публікації замітки "Роздільний збір сміття в Києві: є проблеми?" читачі нашого сайту надіслали ще декілька фотографій перекинутих контейнерів у місцевості ДВРЗ - колишньому селищі Дарницького вагоноремонтного заводу.

   Вчора надійшла відповідь по суті порушеного питання з Дніпровської райдержадміністрації, підписана виконуючим обов'язки директора Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м.Києва" Сергієм Тарасовичем Прогонюком. Дякуємо за оперативність!

   Ваше звернення, що надійшло до КБУ «Контактний центр міста Києва» стосовно відсутності контейнеру для роздільного збору від 29.07.2016 № С - 16866 уважно розглянуто та опрацьовано в Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації в термін передбачений Законом України «Про звернення громадян».
   За наслідками розгляду повідомляємо наступне. Сміттєві контейнери для роздільного збору передбачені для пластику, бумаги, скла та металу. Згідно дислокації вивозу сміття, ці контейнери вивозяться згідно накопичення лише один раз на тиждень.
   На великий жаль, велика кількість мешканців використовують контейнери для роздільного збору не лише за призначенням, а як звичайні для побутового сміття, що в зв'язку зі спекотною погодою призводить до його гниття та дуже неприємного запаху, антісанітарії та значної кількості скарг.
   Тому було прийнято рішення щодо тимчасового прибирання контейнерів для роздільного збору до моменту більш помірної температури повітря.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Запит до влади", "Екологія" та "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):