Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Водовозам рух заборонено!

П'ятниця, 07.10.2016 11:20   

   Комунальні підприємства, які надають послуги киянам, потерпають від неплатежів своїх клієнтів. З 880 тисяч власників квартир у Києві борги за комунальні послуги мають 170 тисяч. Загалом кияни заборгували за комунальні послуги 946 млн. грн., причому на найбільш злісних неплатників припадає 80% від цієї суми. Закон дозволяє комунальникам подавати в суд, якщо сума боргу перевищує 13 тисяч грн. Станом на червень 2016 року влада Києва подала в суд на 7 тисяч мешканців.

   По-своєму бореться з неплатниками мешканець ДВРЗ, який самотужки обслуговує водорозбірну колонку, що знаходиться у дворі будинку, зведеного у свій час для еліти Дарницького вагоноремонтного заводу.

   "Шановні мешканці!", - пише він на плакатику біля колонки. "Хто бере воду і не сплатив за 2016 рік за нагляд та ремонт, звертайтесь по тел.".



   Питається, які ж заходи впливу на боржників має у своєму розпорядженні автор наведеного оголошення? Дуже прості: у дворі встановлено знак "Водовозам движение запрещено". І мабуть ця заборона стосується саме неплатників?


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Гумор" та "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Юрий  09.10.2016 10:11
Там надо уже шлакбаум вешать. Людям тяжело заднюю точку оторвать от сиденья авто, надо под самую колонку подъехать еще и задом подъехать под самый газон. Устроили автобан. Николай Иванович своими силами колонку восстановил, а люди жлобяиься по 30 грн в год скнкться на ее поддержание. Хотя берут водичку регулярно.

Антоніна  07.10.2016 21:32
В цьому будинку мешкала не тільки "еліта", а і прості робітники заводу. У моєї старшої сестри чоловік працював електрозварювальником. Вони в 1956 році отримали в цьому будинку у дво-кімнатній квартирі одну кімнату. У другій кімнаті проживала жінка з двома синами. Я часто бувала у сестри, особливо взимку, коли працював каток на стадіоні, бо у неї в квартирі переодягалася для катання на ковзанах.

Андрій  07.10.2016 12:01
Взагалі то я думаю, це знак для тих хто приїздить машиною по воду, а потім їде біля парадних

Andrii  07.10.2016 11:58
Респект Дідові!!!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):