Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У день українського кіно - анонс закордонного фільму

Субота, 10.09.2016 22:19   

   Щорічно в другу суботу вересня наша країна відзначає професійне свято працівників кінематографії - День українського кіно. Як ми вже писали раніше, у 2016 році у прокат вийде 26 українських фільмів, і така кількість прем'єр є рекордною за роки незалежності. Найближчі з них заплановані на кінець вересня - це фільм "Жива ватра" Остапа Костюка та "Осінні спогади" Алі Фахри Мусаві.

   Втім, українські глядачі залюбки дивляться й фільми закордонного виробництва, особливо фільми позитивні, у тому числі й розважальні. Першого вересня в Україні відбулася прем'єра фільму "Дев'ять життів" режисера Баррі Зонненфельда.

   Фільм про мільярдера-трудоголіка, що з головою занурений в роботу і трохи випав з сімейного життя - навіть подарунок доньці він купує в останній момент. Ребекка мріє про справжнього кота, і як би батько не зневажав тварин, він іде в зоомагазин, де вибирає найрозкішнішого кота. У поспіху Том потрапляє в аварію, а прокинувшись, виявляє себе перевтіленим у цього самого кота. Поки Том-людина відсипається в лікарні, Том-кіт вимушений відчути всі принади котячого життя і хоче повернути любов сім'ї, щоб не залишитися назавжди тим, ким він став. Дружина і дочка приймають кота як рідного. Але як змусити їх розгледіти в котові розкаяного батька сімейства?



   У фотогалереї сайту "Ліски" - наш, український котик. Хоч і не перевтілений мільярдер, але теж лагідний улюбленець і дорослих, і дітей.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Читачка  12.09.2016 09:39
Доброго дня! День українського кіно пов'язаний з Днем народження Олександра Довженка - 10 вересня 1894 - письменника, кінорежисера, кінодраматурга, художника, класика світового кінематографу. Автора кіноповістей "Зачарована Десна", "Україна в огні", режисера фільмів "Земля", "Звенигора", "Щорс" та ін.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):