Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Фільм "Челюсти" знімають на ДВРЗ

П'ятниця, 02.09.2016 09:36   

   У 2016 році в кінотеатральний прокат вийде 26 українських фільмів. Така кількість прем'єр є рекордною за роки незалежності. З січня по червень відбулися прем'єри 14 наших фільмів. У липні та серпні їх число не поповнилося жодною стрічкою, але з вересня по грудень вийде ще 12 фільмів.

   Зокрема на кінець вересня запланована презентація фільму "Жива ватра" Остапа Костюка та "Осінні спогади" Алі Фахри Мусаві. 13 жовтня презентують "Микита Кожум'яка" Манука Депояна, 14 жовтня - "Червоний" Зази Буадзе, 27 жовтня - "Чунгул" Вячеслава та Олександра Алешечкіних.

   У листопаді з'являться одразу п'ять українських фільмів. Третього листопада - "Бременські розбійники" Олексія Лук'янчикова, 7 листопада - "Виграти все" Дмитра Томашпольського, 10 листопада - "Гніздо Горлиці" Тараса Ткаченка, 15 листопада - "Жива" Тараса Химича та 24 листопада - "Правило бою" Олексія Шапарєва.

   У грудні на екрани вийдуть ще два фільми: 8 грудня "Моя бабуся Фанні Каплан" Олени Дем'яненко та 22 грудня "Сторожова застава" Юрія Ковальова.

   Епізоди "каторга 1907 року" фільму "Моя бабуся Фанні Каплан" знімалися в минулому році у місцевості ДВРЗ - колишньому селищі Дарницького вагоноремонтного заводу.

   А зараз у нашому мікрорайоні проходять зйомки фільму з робочою назвою "Челюсти, або як пороблено" (режисер Олексій Єсаков, оператор Максим Шкрід). Фільм знімається не тільки на вулицях мікрорайону, але й у нашому лісі.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Фото".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):