Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Мешканці ДВРЗ просять депутата облаштувати "водойом"

Субота, 18.06.2016 20:40   

   31 травня 2016 року народний депутат України Олександр Супруненко звернувся до голови Київської міської держадміністрації Віталія Кличка з проханням вирішити питання стосовно благоустрою озера Лісового. Ця водойма штучного походження знаходиться в лісі поблизу місцевості ДВРЗ і користується популярністю у місцевих мешканців цілий рік, але найбільше відвідується саме влітку.

   Депутат просить провести перевірку озера щодо придатності для купання, прибрати територію навколо водойми, встановити достатню кількість сміттєвих баків та організувати регулярне вивезення з них сміття.



   Відповідь на одне з питань депутатського звернення вже відома - у додатку до Розпорядження КМДА №356 озеро Лісове віднесено до розділу "Місця масового відпочинку населення на водних об'єктах м.Києва без купання".

   Ще одне місцеве озеро - "Штучна технічна водойма в селищі ДВРЗ" (на фото вгорі) - значиться в цому документі в розділі "Перелік водних об'єктів, які не рекомендовані для купання в літньому оздоровчому сезоні 2016 року". До речі, ця водойма згадувалась недавно на нашому сайті у замітці про фан-зону.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Ліс".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):