Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Пам`ятник першому відремонтованому на ДВРЗ вагону

Субота, 09.04.2016 22:54   

   Начальник відділу сертифікації продукції Дарницького вагоноремонтного заводу Олександр Федорович Гаврилюк розповів газеті "Магістраль" про пам'ятник першому вагону, відремонтованому на заводі у березні 1935 року. Залізничний вагон 1928 року випуску було реставровано та урочисто відкрито у день 80-річчя підприємства.

Пам`ятник першому відремонтованому на ДВРЗ вагону

   Реставрацією займалися ветерани праці Микола Дячук, Петро Мельниченко та Василь Дворник, які перед початком робіт вивчили чимало історичної літератури. Допомагали їм працівники першого конвеєра, які демонтували старий дах вагона, його бокові й торцеві стіни.

   Слюсарі з ремонту рухомого складу, газорізальники, зварники та покрівельники закріпили листи заліза на даху, відремонтували двері, обшили кузов дошками. Докладніше про відновлення ретровагона читайте на сторінці газети "Магістраль".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод" та "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Andrii  11.04.2016 11:58
И где поставят? На месте ленина. Ленинци. Так давно надо было какой то нормальный монумент, а не что попало - ленин. Давно надо было сделать, а они только сейчас задумались, когда вместо них ленина сняли. Зачем там вообще ленин стоял, он что завод открывал или работал на нем? Как сняли после революции, так начали думать про реальную историю, а до того мозгов не хватало?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):