Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

День залізничника на ДВРЗ

Середа, 11.11.2015 20:21   

   З нагоди Дня залізничника заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Алла Загородня, начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорій Лобач завітали до державного підприємства «Дарницький вагоноремонтний завод», де виконує обов’язки директора Євген Кузнецов.

   Робітниками заводу під селищем «Бобровиця» був знайдений залізничний вагон 1929 року випуску (прим. ред. Ліски: на фото - 1928-го :) Силами трудового колективу він був реставрований та урочисто відкритий у день 80-річчя підприємства.

День залізничника на ДВРЗ День залізничника на ДВРЗ День залізничника на ДВРЗ День залізничника на ДВРЗ День залізничника на ДВРЗ

   На сьогоднішній день завод є стабільно працюючим підприємством, основним напрямком діяльності якого є будівництво піввагонів моделі 12-9745, капітальний та деповський ремонт вантажних піввагонів з продовженням терміну їхньої служби, формування та ремонт колісних пар, виготовлення запасних частин для залізничного рухомого складу та інше.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):