Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Київська поліція намагається навести порядок у паркуванні. Поки що безрезультатно

Субота, 05.12.2015 19:38   

   Поліція в Україні у повній мірі почала використовувати евакуатори. У листопаді лише в Києві щодня евакуювалося більше 20 автомобілів. Всього за період з 7 по 30 листопада на штрафмайданчику опинилися більше 500 автомобілів. У поліції намагаються підтримувати високий темп евакуації, взятий у перший тиждень після законодавчих змін.

Київська поліція намагається навести порядок у паркуванні

   Всього ж за телефоном «102» отримали більше 1700 дзвінків зі скаргами на неправильне паркування в Києві. Однак у деяких випадках водію вдалося відбутися штрафом завдяки тому, що він знаходився на місці або з’являвся біля автомобіля після виклику евакуатора або в момент евакуації.

   На жаль, видимих результатів боротьби з порушеннями правил паркуванням поки що немає, в усякому разі на зупинках громадського транспорту. Як стояли тут таксисти та інші водії, так і продовжують стояти.

   На фото: поліцейський просить водіїв припинити неправильне паркування. Невідомо, що відповідають водії, але після розмов нічого не відбувається - автомобілі порушників залишаються на зупинці.



Вам була корисна ця стаття?

Светлана  09.12.2015 12:34
Ответ для Данила 06.12.2015 23:42 Простите, не могу понять причём тут бедность к культуре поведения? Бедный не значит заср*ц))) Я понимаю, что на ДВРЗ живут в основном люди, которые в 50 годах приехали в Киев, а теперь тут живут их дети и внуки. Уверена, что в деревне в дворах у них идеальная чистота - потому что двор свой. Уверена, что в квартирах у них идеальная чистота - квартира своя. Придомовую территорию они не воспринимают как свою. Вот и гадят. Точно также относятся к Киеву, хотя живут тут десятилетиями. В своих деревнях они себя так не ведут. Там до сих пор осуждение соседей очень важно. А тут будет смотреть тебе в глаза и туж же ср*ть.))) Этих людей можно исправить только штрафами. Причём приличными, а не копеечными. Тогда мозги сразу включаться.

Данила  06.12.2015 23:42
Светлана, к большому сожалению, только террор и угрозы физической расправы :) У этих людей есть почтовые ящики..? Ну и сами понимаете, что многоэтажка, это для бедных. Копите на частный дом, тут Вас будут ждать уже другие проблемы :)

Светлана  06.12.2015 13:10
Данила, БРАВО!!! С машинами всё понятно. А вот как надавать поджопников великовозрастным дядькам, которые бросают окурки из окон и балконов, иногда даже не потушив их. И их детям, выбрасывающим мусор из окон и балконов. А особенно мне нравятся женщины, вытряхиваюшие коврики, постель и т.д. на головы соседям, которые, ну так получилось живут на нижних этажах - вот это вопрос?

Данила  05.12.2015 23:22
4-5 мужчин средней комплекции перекидывают легковушку на бок и дальше на крышу.. Причём я такой же как и все водители.. Вот пару таких показательных случаев меня и убедят всё делать аккуратно и правильно. Пока ребёнку (или не ребёнку) не дашь поджопник, он будет бросать фантики от конфет (или сигарет) где попало..

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):