Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини дитсадків на ДВРЗ

Середа, 18.11.2015 10:42   

   Як повідомив на минулому тижні сайт "Дніпровець", закінчується монтаж дитячого майданчика у дитсадку №700 на вулиці Рогозівській у місцевості ДВРЗ (див. перше фото). Закупівлю елементів майданчика профінансовано з бюджету в результаті проведеного конкурсу за програмою розвитку місцевого самоврядування. У конкурсі взяв участь 21 ОСН - орган самоорганізації населення. Всі учасники конкурсу, в тому числі Комітет мікрорайону "Дніпровець", були оголошені його переможцями.

   Загальний бюджет проекту ОСН КМ "Дніпровець" під назвою "Встановлення інтерактивного дитячого майданчика в мікрорайоні ДВРЗ "Дитяча мрія" становив 84800 грн., з них 59900 грн. профінансовано з бюджету.

Дитячі садочки на ДВРЗ

   Монтаж закуплених елементів дитячого майданчика виконували члени комітету ОСН "Дніпровець" та команда депутата Київради Павла Тесленка. Сподіваємося, що місцеві активісти мають необхідну кваліфікацію та відповідні дозволи для виконання такої важливої і відповідальної роботи, як монтаж дитячого майданчика. Звичайно, було б краще, якби кожний займався своєю справою - активісти організовували, а будівельники - будували.

   На наступних фотографіях - той же 700-й дитсадок, але з іншого ракурсу. А саме - недобудована підпірна стіна, роботи на якій проводились у жовтні минулого року. На жаль, роботи не закінчено з тієї причини, що передбачені бюджетом кошти так і не були виділені. Виконавець - комунальне підприємство - не отримало грошей навіть за ті роботи, які вже виконані. За інформацією з приймальні новообраного депутата Київради Павла Тесленка, дане питання вже взяте на контроль.

   Останні фото зроблені біля дитячого садочка "Зернятко" на Бакалії. Цегляний стовпчик огорожі повалено чи то при паркуванні автомобіля, чи може з інших причин. Як би там не було, і для цього садочка теж потрібні гроші на відновлення та укріплення огорожі.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти", "Місцеві депутати" та "ОСН".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):