Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Розпочалось відновлення підпірної стіни на Рогозівській

П'ятниця, 24.10.2014 20:39   За інформацією, отриманою з приймальні ОСН КМ "Дніпровець"

   В квітні 2013 року сайт "Дніпровець" повідомляв про руйнування під впливом часу та погодніх умов підпірної стіни на початку вулиці Рогозівської біля дитячого садочка №700. На проблему, яка загрожувала серйозними наслідками для будівель садочка через можливий зсув грунту, відреагував депутат Київради Павло Тесленко. Він пообіцяв за допомогою відповідних служб негайно відремонтувати підпірну стіну.
   Як показав час, негайно відремонтувати стіну не вдалося. На звернення Тесленка до Київської міської держадміністрації від 7 травня 2013 року була отримана відповідь про ініціювання внесення пропозиції щодо виконання відновлювальних робіт до Програми соціально-економічного розвитку м.Києва на 2013 рік з визначенням джерела їх фінансування. Зрештою роботи були перенесені на 2014 рік, а витрати на їх виконання віднесені на рахунок бюджету міста Києва.
   Таким чином, проблему не було забуто, і вже сьогодні можна побачити, що відновлення стіни, зведеної в 1947 році, йде повним ходом. Батьки дошкільнят вдячні депутату попереднього скликання Павлу Тесленку за прагнення доводити до логічного завершення розпочаті ним справи.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):