Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Грін наш. Творчий вечір у бібліотеці №15 Голосіївського району Києва

Середа, 28.10.2015 09:09   

   Так називався попередній захід цієї бібліотеки, який відбувся 5 вересня, сьогодні ж ми розповімо про творчу зустріч минулої суботи, 24 жовтня 2015 року. Вона була присвячена дню народження дружини Олександра Гріна - Ніни Миколаївни Грін.

   Слова ж "Грін наш" можна віднести до будь-якого заходу Грінівської вітальні, тому що вони, на відміну від сумнозвісного виразу "Крым наш!", не несуть у собі жодної агресії. Навпаки, і слова, і самі бібліотечні зустрічі сприяють об'єднанню людей доброї волі наперекір будь-яким новозведеним кордонам.

   Гостями вітальні були цього разу Олександр Верхман, Людмила Бєлогорська та Ігор Жук. Про перебіг подій творчого вечора можна дізнатися, переглянувши відеозвіт.



   До звіту не ввійшли: закінчення першої частини зустрічі, друга частина, присвячена спілкуванню учасників між собою, а також перші хвилини заходу - вручення бібліотеці подарунків від кримських друзів-однодумців.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Історія Києва", "Бібліотека" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Верхман  10.06.2017 06:27
Я с вами с нами и даже с ними. У меня есть однорифменная поэма: ЭХ, ВСЕХ ЖАЛКО. А еще есть текст он называется Шестое чувство : МНЕ ГЛУПО....Вот это примерно диапазон обуревших меня чувств. А вас я люблю. Аллочка Ивановна, спасибо Александр Верхман.

Всегда  29.10.2015 08:20
Поздравляю всех с Днём освобождения от немецкой фашистских захватчиков. А Грин ваш, наш и даже их.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):