Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Веселі старти в школі №42

Середа, 07.10.2015 09:53   Оригінал замітки - на сайті Управління освіти Дніпровського району

   17 вересня 2015 року в середній школі №42 (вул.Хорольська, 19) відбулися присвячені Дню фізкультури і спорту змагання серед учнів 3-4 класів. Всього було сформовано 4 команди по 10 чоловік, кожна з яких на початку заходу презентувала себе (назва, девіз, емблема).
   Самі змагання полягали в естафетах по станціях: стрибок у довжину з місця, метання м’яча на дальність, стрибки через скакалку, метання м’яча в ціль та удари м’ячем по воротах.
   На завершення юні спортсмени пройшли перевірку знань про видатних олімпійців України. Урочистості змагання закінчилися традиційним нагородженням команд. Позитивні емоції і яскраві враження надовго залишаться в серцях школярів.

   Прим. ред. "Ліски". Багатостраждальна школа №42 згадувалась у нашій лютневій публікації. "Багатостраждальна" - тому що на її реконструкцію у 2010 році міською владою було виділено 5 мільйонів гривень. Заплановані роботи досі не виконані, а гроші розкрадені районними чиновниками та будівельними підрядниками. Тепер школа знову просить виділити кошти на ремонт.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):