Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Чи якісна вода в бюветі парку ДВРЗ?

Понеділок, 15.06.2015 07:39   

   На сайті Київводоканалу почав працювати інтерактивний розділ про роботу бюветних комплексів столиці України. Даний сервіс створено для оперативного інформування киян, які користуються водою з артезіанських свердловин, про технічний стан бюветів та якість води у них.

Бювет у парку Сосновий на ДВРЗ
Бювет у парку Сосновий на ДВРЗ

   За допомогою сервісу можна буде побачити на карті тільки діючі бювети, позначені синім кольором, або, навпаки, тільки неробочі - позначені червоним. Клікнувши на іконку бювету, ви побачите його фотографію, результати проб води, кнопку «Смачна вода», яку пропонують натиснути, якщо вам подобається вода в цьому бюветі, а також кнопку «Повідомити про бювет», де можна написати свій відгук про роботу бювету, наприклад, про технічні проблеми або поганий санітарний стані території бювету.

Непрацюючий бювет на розі вулиць Довбуша-Марганецька (ДВРЗ)
Непрацюючий бювет на розі вулиць Довбуша-Марганецька (ДВРЗ)

   Зібрану інформацію «Київводоканал» буде повідомляти і направляти у відповідні підрозділи для реагування. Поки розділ працює в режимі тестування, незабаром він буде наповнюватися додатковою інформацією, повідомив «Київводоканал». Всього в Києві побудовано 204 бюветних комплекси, 187 з них перебувають на балансі комунального підприємства «Київводфонд», а диспетчерські послуги і моніторинг стану бюветів здійснює столичний водоканал.


Якість води в бюветі
Таблиця якості води в бюветі. Значення, які не вписуються в нормативи, редакція сайту "Ліски" позначила літерою "н" червоного кольору.

   Прим. ред "Ліски". Скориставшись описаним сервісом, ми відправили на сайт Водоканалу наступні питання: "По-перше, на вашому фото не той бювет (правильне зображення - на прикріпленому фото). По-друге, чому на карті немає непрацюючого бювету на розі вулиць Довбуша і Марганецької? По-третє, таблиця якості води підписана Гродненська - Алма-Атинська. Це два різні бювети. Показники співпадають?"
   Про бювети на ДВРЗ ми писали влітку минулого року.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):