Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Утеплення будинків ОСББ на вулиці Новаторів

Субота, 30.05.2015 06:46   

   Починаючи з січня 2012 року, ми розповідали про ситуацію стосовно завершення утеплення фасадів трьох багатоповерхових житлових будинків по вулиці Новаторів: 22-А, 22-Б і 22-В. Нагадаємо, що утеплення було обіцяно мешканцям цих будинків згідно з міською програмою по заохоченню до створення ОСББ (об'єднань співвласників багатоквартирних будинків).

ОСББ на Новаторів

   Остання новина про ці будинки опублікована на сайті "Ліски" в січні цього року. У ній розповідалося про те, що в бюджеті та програмі соціально-економічного розвитку міста Києва на 2015 рік закладені 2,4 мільйони гривень на проведення зазначених робіт. На фото: один з керівників ОСББ "Новатор" розмовляє з Київським міським головою Віталієм Кличком.

ОСББ на Новаторів

   У травні 2015 року роботи по утепленню фасадів трьох будинків по вулиці Новаторів нарешті відновились. Як стало відомо редакції, до організації робіт є чимало питань - ми повернемося до них згодом. А зараз порадіємо за ініціативних мешканців, які наполегливою роботою добились тепла і комфорту у своїх будинках. Наступна фотогалерея взята з сайту "Дніпровець".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ОСББ", "Місцеві депутати" та "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):