Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Бібліотеки Дніпровського району на Книжковому Арсеналі

Четвер, 23.04.2015 09:56   

   У київському «Мистецькому арсеналі» розпочався 5-й міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал». Цього року він орієнтований на міжнародну співпрацю – на ярмарок приїде понад 50 іноземних гостей, серед яких не лише письменники, але й фахівці-книговидавці. Загалом у програмі близько 400 подій.

Бібліотеки Дніпровського району на Книжковому Арсеналі

   Важливою частиною фестивалю є продовження благодійного проекту Мистецького Арсеналу – АРСЕНАЛ ДОБРИХ СПРАВ. Цього разу ведеться збір книг і розвиваючих іграшок для створення нових бібліотек у реабілітаційних центрах для вимушених переселенців зі Сходу України і Криму. Партнером акції є Агентство ООН у справах біженців.
   Книжковий Арсенал також сприяє Фонду Дарини Жолдак у великій всеукраїнській акції "100 000 книг для сільських бібліотек" і багатьом іншим книжковим благодійним ініціативам.



   У рамках фестивалю бібліотеки Дніпровського району м.Києва презентують інтерактивну годину "Подивись на бібліотеку по-новому", а також власні буктрейлери. Заходи пройдуть сьогодні, 23 квітня з 15 до 17 години у камерному залі Art Lab у Арсеналі Ідей.

Бібліотеки Дніпровського району на Книжковому Арсеналі

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):