Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

100 тисяч книжок для сільських бібліотек

Вівторок, 31.03.2015 07:59   

   Можна скільки завгодно перераховувати проблеми сучасного українського села і нарікати на долю. Та набагато краще не тиснути зайвий раз на жалість, а перейти до конкретних дій. Саме тому Фундація Дарини Жолдак, за підтримки компанії "Нова пошта" та телеканалу "Україна", започаткувала всеукраїнську акцію "100 тисяч книжок для сільських бібліотек", приєднатися до якої можуть всі небайдужі мешканці міст України.

   Акція стартує 2 квітня – у Міжнародний день дитячої книги. Основна хвиля збору триватиме з 2 по 17 квітня 2015 року. Протягом цього часу кожний школяр зможе передати цікаві й корисні видання своїм одноліткам із сільської місцевості.

100 тисяч книжок для сільських бібліотек

   Після 17 квітня працівники "Нової пошти" заберуть книги зі шкіл та оперативно доставлять їх до тих сіл, що розташовані найближче до міста, де проходила акція.

100 тисяч книжок для сільських бібліотек

   До участі в благодійній акції "100 тисяч книжок для сільських бібліотек" запрошуємо не лише працівників місцевих бібліотек, але й бібліотекарів шкільних бібліотек та просто небайдужих і активних людей. Щоб долучитися, до 7 квітня (включно) залиште відповідну заявку на окремому сайті проекту.

100 тисяч книжок для сільських бібліотек

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):