Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Околиці лісового селища пропонують забудувати

П'ятниця, 13.03.2015 05:45   

   Селище "Рибне", яке знаходиться в глибині лісу, за 3 кілометри від київського мікрорайону ДВРЗ, своїми обплетеними виноградом альтанками та літніми халабудами нагадує невеличке курортне село на якомусь південному узбережжі. Недаремно назва його єдиної вулиці - Берегова. Різниця в тому, що замість моря селище межує з лісовим масивом, а берегова лінія між селищем та природою тут не з одного боку, а з усіх.

Селище Рибне біля ДВРЗ
Ліс та озеро біля селища Рибного

   Не виключено, що життя селища, яке територіально відноситься до Дніпровського району міста Києва, скоро зміниться (сподіваємось, що не в гірший бік). Народний депутат України Наталія Веселова наприкінці лютого 2015 року звернулася до Київського міського голови, голови КМДА Віталія Кличка з проханням розглянути пропозицію ініціативної групи учасників АТО.

   Суть звернення - посприяти забудові незалісненої ділянки площею більше ніж 50 га поблизу селища Рибного з наступним розрахунком: 70% площі виділити на земельні ділянки учасникам АТО та сім'ям загиблих; решту 30% - для забезпечення соціальних потреб міста Києва.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Ліс" та "Земля".


Вам була корисна ця стаття?

Данила  20.03.2015 17:24
За счёт Киевской общины, в центре Киева, для киевлян-АТОвцев находится земля и строится 35ти этажный дом. Квартиры-солдатам, а лес-народу!
Депутаты идут на ...........

Anton  13.03.2015 11:28
Я считаю что Наталія Веселова должна ... со своей инициативой. В центре распилы закончились так они к окраинам полезли... Быковню тоже под эгидой отселения Русановских садов распродают.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):