Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Селище Рибне в лісі біля ДВРЗ

Неділя, 11.08.2013    

   За три кілометри від житлового масиву ДВРЗ, в глибині соснового лісу сховалось селище Рибне, засноване в 1946 році як радгосп для вирощування водоплавної птиці на озері поблизу селища. Для працівників господарства були збудовані два 16-квартирних будинки, а також декілька "фінських" будиночків.
   В них і проживають тепер 200 мешканців селища. Ні радгоспу, ні іншого господарства тут тепер немає. Як немає дитячого садочка, школи та лікарні. Як пообіцяв у минулому році голова КМДА Олександр Попов, тричі на день до селища приїжджає маршрутка від станції метро Лісова.



   Селище своїми обплетеними виноградом альтанками та літніми халабудами нагадує невеличке курортне село на якомусь південному узбережжі, недаремно назва його єдиної вулиці - Берегова. Перед будинками розташовані садочки, за ними - гаражі, невеличкі господарські будівлі та загорожі для домашніх курей. А далі починається густий ліс.
   Пропонуємо передивитись слайд-шоу та фотогалерею, матеріали для яких відзняті 4 серпня 2013 року. Зверніть увагу на табличку біля дитячого майданчика (передостаннє фото) - дуже цікава та докладна :)



  Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Фото".


Вам була корисна ця стаття?

Ольга  22.03.2018 20:28
Цікаво, чи можна купатися в тих озерах, що в селищі Рибному Дніпровського району?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):