Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Голова Дніпровської РДА побував на Бакалії (місцевість ДВРЗ)

П'ятниця, 06.03.2015 07:42   За матеріалами сайту Дніпровської РДА

   Голова Дніпровської районної в м.Києві державної адміністрації Ярослав Горбунов провів виїзну нараду у дворі житлового будинку по вулиці Алма-Атинській, 41-Б, що в мікрорайоні ДВРЗ. Тема наради: скарги місцевих мешканців на незаконне, на їхню думку, розширення автомобільної стоянки, що знаходиться перед будинком. А також побажання влаштувати замість цього розширення ще один дитячий (а краще - спортивний) майданчик.

   До обговорення проблеми голова РДА запросив, крім зацікавлених мешканців, начальника районного відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Івана Вахнюка, начальника ЖРЕО-406 Олега Проценка, орендаря земельної ділянки під паркувальний майданчик та балансоутримувача цієї території – представника «Київпастранссервісу».

   Представник «Київпастранссервісу» документально запевнив, що «паркувальник» справно сплачує за оренду землі податок. Отож, паркувальному майданчику там бути й надалі. А як бути з розширенням, а також з дитячим чи спортивним майданчиком?

   Огляд території та проведена дискусія виявили наявність місця як для невеликого розширення паркувального майданчика, так і для побудови спортивного. Причому господар автостоянки запевнив, що зробить це за власні кошти.

   Таке рішення вдовольнило всіх: бути і автостоянці, що вивільняє від транспорту міжбудинкові проїзди, і озелененню довколишньої території, і спортивному майданчику – причому за рахунок орендаря земельної ділянки. Отже, конфлікт місцевого масштабу завдяки втручанню голови районної державної адміністрації вичерпано.

   Прим. ред. "Ліски": про відкриття автомобільної стоянки за будинком №41Б по вулиці Алма-Атинській ми писали в жовтні 2010 року, а про інші стоянки в місцевості ДВРЗ - через два роки після цього, в жовтні 2012 року.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Марія  07.03.2015 11:52
Зрозуміло..Якби у власника було б все в порядку з документами, то він за свій рахунок не будував би майданчик.!!!!!
А чи законно встановлена газова заправка на зупинці Бакалія ?виросла як гриб... і по нормативами чи відповідає розположенню від дороги та житлових будинків?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):