Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Автомобільні стоянки на ДВРЗ

Вівторок, 09.10.2012    

   Щоранку сотні автомобілів прямують з ДВРЗ "до міста", а ввечері повертаються назад. Де вони ночують? Частина - в гаражних кооперативах поблизу вулиць Машиністівської (початок ДВРЗ) та Літинської (кінець), частина - в дворах приватних або багатоквартирних будинків, решта - на автомобільних стоянках.

Де вони всі ночують?

Автомобільні стоянки на ДВРЗ

   Більшість автостоянок Києва закріплені за комунальним підприємством "Київтранспарксервіс", станом на травень 2012 року цій організації належали 898 паркувальних майданчиків, 87 з яких розташовані в Дніпровському районі столиці.
   Повністю зі списком автостоянок КП "Київтранспарксервіс" - додатком до Рішення Київської міської ради №577/7914 від 24.05.2012р., можна ознайомитись за цим лінком (документ в pdf-форматі).
   Нижче можна побачити витяг зі списку стоянок, інформація про стоянки ДВРЗ і Старої Дарниці виділена жовтим кольором.

Автомобільні стоянки на ДВРЗ Автомобільні стоянки на ДВРЗ Автомобільні стоянки на ДВРЗ Автомобільні стоянки на ДВРЗ

   Як видно з таблиць, всього на ДВРЗ 4 автостоянки "Київтранспарксервісу", найменша з них розрахована на 20 машин, а найбільша - на 150. Відомо, що ціна за добу на автостоянці біля будинку №41Б по вул.Алма-Атинській складає 15 гривень, а за місяць - 300 грн.
   Автостоянка по пров.Сеноманському, 16 пропонує таку ж ціну за місяць (300 грн.), але на ній дешевше ставити автомобіль на добу - лише 10 грн. Крім того, на останній стоянці деякі машиномісця укриті від атмосферних опадів навісами.

Фото автостоянок ДВРЗ

Автостоянка на Алма-Атинській, 41Б Автостоянка по пров.Сеноманському, 16 Автостоянка на Алма-Атинській, 74 Автостоянка на Алма-Атинській, біля автошколи

Прокурори й пожежники - теж інваліди?

Місця для інвалідів    Цікаво, що згідно Рішенню Київради №577/7914 приблизно 10% від загальної площі кожної автостоянки повинні виділятись для безоплатного паркування - місця для інвалідів. Їх слід розташовувати неподалік від в'їзду, також вони повинні позначатись відповідним знаком.
   На жодній з автостоянок ДВРЗ не було помічено спеціально відведених місць для безоплатного паркування інвалідів. Охоронники навіть не чули про такі місця.
   Втім, на одній з київських автостоянок була отримана й позитивна відповідь: "Так, ось два безплатних місця. На одному ставить свою машину прокурор, а на іншому - пожежник". :)





Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):