Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Нова дорога з ДВРЗ: через ліс до Броварського шосе?

Середа, 28.01.2015 18:25   

Нова дорога на ДВРЗ: тепер до Броварського шосе?    Пішов 11-й рік обіцянок київської влади побудувати альтернативний виїзд для мешканців мікрорайону ДВРЗ, куди веде з міста єдина дорога через залізничний шляхопровід.

   Депутат Київради Олександр Міщенко, обраний від мікрорайонів Стара Дарниця та ДВРЗ, отримав листа з Департаменту економіки та інвестицій КМДА про ймовірне включення до бюджету 2015 року коштів на проектні роботи по будівництву автодороги.

   Сподіваємось, що ці кошти будуть не тільки закладені в бюджет, а й витрачені за призначенням. Тому що в 2013 році аналогічні кошти вже включались до бюджету, однак на запит від липня 2013 року про стан проектних робіт була отримана відповідь - до робіт ще ніхто не приступав.

   А це означає, що процес виділення та освоєння бюджетних коштів на потреби місцевої громади треба контролювати від початку до кінця. І здійснювати цей контроль повинен саме місцевий депутат, в даному випадку - Міщенко.

   В документі з Департаменту економіки та інвестицій є незрозумілий момент: новий виїзд названо "...дорога для з'єднання вулиці Алма-Атинської з Броварським шосе". Тоді як раніше мова йшла про з'єднання вулиць Довбуша і Бутлерова.
   Що це? Помилка? Чи на ДВРЗ побудують одразу дві дороги - через гаражі й через ліс?


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):