Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Дніпровська РДА не знає, кому належить покинутий будинок

П'ятниця, 02.01.2015 09:00   

   На запит стосовно покинутого будинку №115 по вулиці Алма-Атинській у київській місцевості ДВРЗ отримано відповідь. Вона підписана першим заступником голови Дніпровської райдержадміністрації Ігорем Щербаком. Нагадаємо, що питання: "Кому належить будинок та земельна ділянка під ним?" було задане йому під час прямого ефіру 9 грудня 2014 року в Контактному центрі 1551.

Покинута будівля

   У відповіді сказано наступне:
   "Відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 10.12.2010 р. №1112 "Про питання організації управління районами в місті Києві" нерухоме майно, яке зазначене у зверненні, до сфери управління Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації не передано. Підтвердження права власності належить виключно до компетенції структурного підрозділу Міністерства юстиції України – реєстраційної служби Головного управління юстиції в м.Києві".
   Можна констатувати, що на даний момент результат запиту - нульовий, якщо не враховувати даремно витраченого особистого часу заявника і робочого часу працівників Контактного центру та Дніпровської райдержадміністрації. Питається: нащо такий Контактний центр, якщо він не в змозі переадресувати запит до іншого державного органу? Щоб писати відписки?


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):