Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Покинута чотириповерхівка в кінці Алма-Атинської

Четвер, 11.12.2014 19:39   

   Позавчора, 9 грудня 2014 року гостем Контактного центру 1551 міста Києва був Ігор Щербак – перший заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. Спілкування відбулося в рамках спецпроекту "Прямий зв'язок з київською міською владою".
   За годину прямого ефіру гість проекту опрацював 16 питань, серед них були 6 дзвінків та 2 інтернет-звернення. Головні скарги – питання несанкціонованої торгівлі, незадовільне функціонування системи диспетчеризації ліфтового господарства, проведення робіт з герметизації міжпанельних стиків та утеплення житлових будинків, облаштування зон відпочинку тощо.
   Одне з інтернет-звернень, надісланих Ігорю Щербаку, стосувалося покинутого будинку, який знаходиться в місцевості ДВРЗ, в кінці Алма-Атинської вулиці. Наскільки відомо, він ще довоєнної побудови, під час війни будинок було пошкоджено бомбардуваннями, а в план післявоєнної відбудови 1947 року його не включили з-за тріщин фундаменту.

Покинутий будинок

   Як бачимо, ці тріщини не завадили будинку простояти більше ніж 70 років. Тож питання до Щербака було сформульовано наступним чином: "В кінці вулиці Алма-Атинської, після школи №11 ще з післявоєнних часів стоїть напівзруйнований будинок. Питання: кому належить будинок та земельна ділянка під ним? Чи існують плани стосовно відбудови, знесення чи іншого використання цього будинку?".
   Відповідь очікується до 24 грудня 2014 року, а слідкувати за виконанням запиту можна за цим посиланням.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Володимир  11.12.2014 20:25
Дійсно, згаданий будинок довоєнної забудови і під час війни був пошкоджений. Однак після війни він був відновлений і в ньому мешкали до середини 70-х років.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):