Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На відремонтованій Празькій вулиці пропонують ввести обмеження

Понеділок, 22.12.2014 09:28   

   Депутат Київської міської ради Олександр Міщенко звернувся до голови КМДА Віталія Кличка з проханням обмежити рух вантажного транспорту по нещодавно відремонтованій вулиці Празькій (Стара Дарниця).
   З метою недопущення руйнування дорожнього полотна депутат пропонує встановити на початку вулиці (Празька починається від Ленінградської площі) відповідний обмежувальний знак, а вантажний транспорт пускати через вулиці Червоногвардійську, Азербайджанську та Трактористів.


Фури на ДВРЗ

   Можливо, на Празькій слід встановити також і знак обмеження швидкості до 40 або 50 км/год.? Оскільки після ремонту вулиці на ній почастішали наїзди на пішоходів, причому з трагічними наслідками, що може свідчити про високу швидкість транспортних засобів.

Соціальна реклама: швидкість і пішоходи

   Крім згаданого ДТП 17 листопада, ще одне трапилось 13 грудня - навпроти будинку №12 автомобіль Mitsubishi Outlander, який рухався від Ленінградської площі у бік вул.Алма-Атинської, збив на смерть пішохода. Судячи з розкиданих на дорозі речей загиблого, можна припустити, що наїзд стався саме на "зебрі".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Andrii  22.12.2014 11:41
Знак обмеження в швидкості, нажал, не дасть результату щодо наїзду на пішоходів. Тут інше, культура водіння, освітлення і купа інших факторів. З вашого висновку значить в Україні взагалі непотрібно ремонтувати дороги, бо будуть наїжджати на пішоходів...

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):