Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Вівторок, 18.11.2014 15:16   Фото з сайтів Лівий берег та ГУБОЗ МВС України

•  11 листопада працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю затримали в Дніпровському районі Києва 42-річного волонтера, який привіз із зони АТО вогнепальну зброю та набої на продаж. Чоловік пропонував купити в нього будь-яку зброю - від пістолета до гранатомета, а цього разу привіз 2 автомати Калашникова з набоями по 1 тисячі доларів США за кожний.

Кримінальні хроніки

•  13 листопада приблизно опівночі на вулиці Алма-Атинській біля Будинку культури двоє невідомих чоловіків побили мешканця Солом'янського району м.Києва. За словами потерпілого: "Підійшли, сказали, що ти не з нашого району, і почали бити".

•  17 листопада приблизно о 17-й годині в маршрутному автобусі №211, що прибув на кінцеву зупинку (вул.Алма-Атинська, 109, Будинок культури ДВРЗ) були виявлені залишені пасажирами два підозрілі чемодани чорного кольору.

•  17 листопада приблизно о 21-й годині на вулиці Празькій сталося ДТП - мікроавтобус Богдан скоїв наїзд на пішохода-пенсіонера, який переходив дорогу в непередбаченому для цього місці. Потерпілого доставлено в лікарню швидкої допомоги з тяжкими травмами, від яких він через декілька годин помер.

Кримінальні хроніки

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):